A Sweeter Life Starts Here

Plant-Based Nutritional Supplements.

Semanis yang anda suka, tanpa rasa bersalah.
XEERO adalah pemanis tanpa gula yang mengutamakan nutrisi dalam formulasinya. Diperkaya dengan kromium yang melawan diabetes dan biotin yang mengawal glukosa darah, nikmati kemanisan bila-bila anda inginkannya - kini dengan manfaat kesihatan yang menyihatkan.
100% Semulajadi
Disahkan Halal
Sesuai Untuk Pesakit Diabtes
Tanpa pengisi (filler) & pengawe
XEERO (Triple)

XEERO (Triple)

RM172 MYR
Pemanis yang lebih bijak.
Lebih dari sekadar rasa yang lebih baik.

Fortified with chromium and vitamin B7

Mineral makro ini telah lama diketahui kelebihannya sebagai pengawal glukosa darah dan memberi kebaikan tambahan dalam makanan dan minuman harian anda.

Better, not bitter

Tiada lagi rasa berbaki yang tidak enak atau kepahitan dalam cawan pertama kopi anda atau masakan harian dengan XEERO.

Utterly calorie-free

Zero calories but up to 300 times sweeter than sugar, stevia has been used since the 16th century and makes up the base of our carefully thought-out formula.

Packed full of high-quality stevia

The majority of stevia products on the market only consist around 20% stevia. Our painstaking filtration process ensures we provide 10% more stevia than market average.

Apa itu kromium?
"Dalam sebuah kertas kerja oleh Harvard Medical School, kromium digelar “mineral yang dilupakan.”
Walaupun kurang popular berbanding mineral makro lain seperti zat besi dan zink, mineral yang dilupakan ini tidak kurang pentingnya.
Kromium terlibat dalam proses metabolisma karbohidrat, lemak dan protein, dan membantu menggalakan pengawalan berat badan yang sihat.
Lebih penting lagi, kromium memegang gelaran kofaktor insulin - bermaksud kehadirannya penting untuk meningkatkan aktiviti insulin. Malah individu yang mempunyai diabetes jenis 2 telah terbukti mempunyai kadar kromium dalam darah yang lebih rendah daripada individu yang tidak mempunyai diabetes jenis 2. "

Mengapa saya perlukan biotin?
"Biotin atau vitamin B7 yang perkasa - yang mungkin telah sinonim dengan rambut, kulit dan kuku yang sihat mampu melakukan lebih daripada memastikan anda sentiasa kelihatan menawan seperti dewi.
Seperti semua vitamin B yang lain, biotin penting untuk fungsi metabolik seperti mengawal kadar glukosa darah. Ia juga memainkan peranan utama dalam menurunkan kadar trigliserida, lalu mengurangkan risiko anda mendapat penyakit jantung - pembunuh nombor satu dunia..
Apabila digandingkan bersama, sifat melawan diabetes kromium dan sifat melawan penyakit jantung menjadi berganda. Semua ini dan banyak lagi ada dalam pengganti gula harian anda. "

Apa yang anda tidak mahu dalam pengganti gula anda.
"A sweetener that leaves a bitter aftertaste on your tongue.
Serbuk yang penuh dengan bahan pengisi (filler). Pemanis tiruan yang menambah kalori dan kesan sampingan.
XEERO nyata berbeza. Tambah setitis dua XEERO sewaktu anda mahukan sentuhan kemanisan, dan nikmatinya dengan keyakinan bahawa bukan sahaja ianya benar-benar tanpa kalori dan setiap sen berbaloi, malah turut menambah baik kesihatan anda. "

Kuasa Bukti