Hidup yang lebih manis bermula di sini.

Makanan Tambahan Berkhasiat dari Tumbuhan.

Semanis yang anda suka, tanpa rasa bersalah.
XEERO adalah pemanis tanpa gula yang mengutamakan nutrisi dalam formulasinya. Diperkaya dengan kromium yang melawan diabetes dan biotin yang mengawal glukosa darah, nikmati kemanisan bila-bila anda inginkannya - kini dengan manfaat kesihatan yang menyihatkan.
100% Semulajadi
Disahkan Halal
Sesuai Untuk Pesakit Diabtes
Tanpa pengisi (filler) & pengawe
XEERO (Triple)

XEERO (Triple)

RM172 MYR
Pemanis yang lebih bijak.
Lebih dari sekadar rasa yang lebih baik.

Diperkaya dengan kromium dan vitamin B7

Mineral makro ini telah lama diketahui kelebihannya sebagai pengawal glukosa darah dan memberi kebaikan tambahan dalam makanan dan minuman harian anda.

Lebih baik, tidak pahit

Tiada lagi rasa berbaki yang tidak enak atau kepahitan dalam cawan pertama kopi anda atau masakan harian dengan XEERO.

Benar-benar tanpa kalori

Sifar kalori tetapi sehingga 300 kali lebih manis daripada gula, stevia telah digunakan sejak abad ke-16 dan menjadi asas kepada formulasi kami yang dihasilkan dengan penuh teliti.

Kaya dengan stevia berkualiti tinggi

Majoriti produk stevia di pasaran hanya mengandungi 20% stevia. Proses penapisan kami yang cukup teliti memastikan kami memberi 10% lebih stevia daripada purata pasaran.

Apa itu kromium?
"Dalam sebuah kertas kerja oleh Harvard Medical School, kromium digelar “mineral yang dilupakan.”
Walaupun kurang popular berbanding mineral makro lain seperti zat besi dan zink, mineral yang dilupakan ini tidak kurang pentingnya.
Kromium terlibat dalam proses metabolisma karbohidrat, lemak dan protein, dan membantu menggalakan pengawalan berat badan yang sihat.
Lebih penting lagi, kromium memegang gelaran kofaktor insulin - bermaksud kehadirannya penting untuk meningkatkan aktiviti insulin. Malah individu yang mempunyai diabetes jenis 2 telah terbukti mempunyai kadar kromium dalam darah yang lebih rendah daripada individu yang tidak mempunyai diabetes jenis 2. "

Mengapa saya perlukan biotin?
"Biotin atau vitamin B7 yang perkasa - yang mungkin telah sinonim dengan rambut, kulit dan kuku yang sihat mampu melakukan lebih daripada memastikan anda sentiasa kelihatan menawan seperti dewi.
Seperti semua vitamin B yang lain, biotin penting untuk fungsi metabolik seperti mengawal kadar glukosa darah. Ia juga memainkan peranan utama dalam menurunkan kadar trigliserida, lalu mengurangkan risiko anda mendapat penyakit jantung - pembunuh nombor satu dunia..
Apabila digandingkan bersama, sifat melawan diabetes kromium dan sifat melawan penyakit jantung menjadi berganda. Semua ini dan banyak lagi ada dalam pengganti gula harian anda. "

Apa yang anda tidak mahu dalam pengganti gula anda.
"Pemanis yang meninggalkan rasa pahit pada lidah..
Serbuk yang penuh dengan bahan pengisi (filler). Pemanis tiruan yang menambah kalori dan kesan sampingan.
XEERO nyata berbeza. Tambah setitis dua XEERO sewaktu anda mahukan sentuhan kemanisan, dan nikmatinya dengan keyakinan bahawa bukan sahaja ianya benar-benar tanpa kalori dan setiap sen berbaloi, malah turut menambah baik kesihatan anda. "

Kuasa Bukti